Skip to main content

LSV Transfer: Abdel Yachou

Posities

  • Aanvallende Middenvelder
  • Spits

Sterke punten

  • Kansen Creëren
  • Passing

Ik ben Abdel Yachou en ik kom rechtstreeks van RKDVC. Sommigen van jullie herinneren zich misschien nog dat ik eerder bij LSV heb gevoetbald. Momenteel woon ik in Boxtel. Wat betreft mijn favoriete positie, voel ik me het meest op mijn gemak als aanvaller of middenvelder, maar ik kan ook als verdediger uit de voeten.

Bij RKDVC had ik meestal de eer om als nummer 10 of spits het veld op te gaan. Een punt waarop ik graag zou willen verbeteren, is mijn eigen doelpuntentotaal. Desalniettemin geniet ik er ook enorm van om mijn teamgenoten in staat te stellen te scoren.

Wat me echt aantrekt, is het project waar LSV momenteel mee bezig is. Het idee spreekt me enorm aan en ik ben ontzettend gemotiveerd om hier een belangrijk deel van te zijn.

Anno 1970