Skip to main content

LSV Presenteert nieuw trainers duo

Dit overbruggingsjaar was bedoeld om in alle rust te kunnen bouwen aan een nieuw eerste elftal. Daar wordt hard aan gewerkt. Er zijn al diverse gespreksronden geweest met potentiële nieuwe spelers en sommige hebben al nader kennis gemaakt met LSV, op het LSV indoor toernooi en de aansluitende nieuwjaarsreceptie. Beide evenementen mogen we als zeer geslaagd betitelen.

Het bestuur is er in ook in geslaagd om een nieuwe trainers duo vast te leggen voor de komende seizoenen. We willen ze hier graag aan jullie voorstellen:

Leroy van Gestel is 30 jaren jong en afkomstig uit Tilburg. Vroeger is Leroy assistent-trainer geweest bij VIOS, interim-trainer bij Broekhoven en heeft hij het tweede elftal van White Boys getraind. Leroy is erg ambitieus en heeft het bestuur in de kennismakingsgesprekken kunnen overtuigen van zijn voetbalvisie.

Het bestuur was van mening dat het niet zou misstaan als er naast zo’n jongen hond als trainer, een wat meer geroutineerde trainer zou komen te staan. Jan van der Sande is 60 jaren jong en voor vele binnen LSV een oud bekende. Jan is al een periode eerder trainer van ons eerste geweest en Jan was ook de beoogde trainer voor het huidige seizoen.

De komende weken / maanden willen we u graag op de hoogte houden van alle vorderingen die LSV maakt. We werken er hard aan om een mooie mix te maken van onze huidige spelers die LSV in dit moeilijke jaar trouw zijn gebleven en nieuwe spelers, die ons eerste elftal een kwaliteitsinjectie kunnen geven.

Het LSV Bestuur

Anno 1970