Skip to main content

LSV Transfer: Serdar Gul

Posities

  • Linksbuiten
  • Rechtsbuiten

Sterke punten

  • Aanname
  • Scorend vermogen
  • Dribbelen

Ik ben Serdar Gul, een linksbenige flankspeler die ook uit de voeten kan als nummer 10. Mijn voetbalreis begon bij GSBW, waarna ik werd ontdekt door Willem II en daar mijn jeugdopleiding heb doorlopen. In de afgelopen jaren heb ik mijn voetbalschoenen onder andere aangetrokken voor TSV Longa, VOAB, Merksplas, FC Meerle en de Willem II-amateurs.

Het was Leroy die me enthousiast heeft gemaakt om deel te nemen aan het project dat LSV aan het ontwikkelen is. Ik ken Leroy nog uit mijn voetbalverleden en omdat de voetbalwereld soms klein is, raakten we aan de praat over dit project. Hij deelde zijn visie met me en die sprak me enorm aan. Ik ben iemand die altijd streeft naar top prestaties, en daarom voel ik me aangetrokken tot vv-LSV. Samen gaan we ons uiterste best doen om mooie resultaten neer te zetten. Ik kijk er al naar uit, tot snel!

Anno 1970