• Dag 3: Zaterdag 27 mei 1995

20:30           Feestavond voor de leden m.m.v. orkest: Quincy

• De LSV-er 5e jaargang nummer 1 / Juni - Juli 1995

3e DAG

Vanaf 's-morgens werd alles in gereedheid gebracht om de receptie in goede banen te leiden.
    Om vijf uur kwamen de eerste gasten reeds binnen om het bestuur uitbundig te feliciteren met het jubileum. Ook burgemeesters en wethouder lieten zich niet onbetuigd. Burgemeester van Homelen liet in een mooie toespraak zijn waardering blijken over de voorbije periode. Door de jeugdleden werd tijdens de receptie de nieuwe kledinglijn voor het komende seizoen onthuld, welke er zeer mooi uit zag. Een compliment aan de hoofdsponsoren is hier zeker op zijn plaats. Hans, Kees, Tonnie en Wim bedankt voor de jarenlange trouwe sponsoring.
    De KNVB had hierna ook haar woordje klaar en liet enkele jubilarissen op bestuurlijk niveau naar voren komen. Hans van den Langenberg, Broer van Houtum en Ad van Wanrooy werden met KNVB brons onderscheiden voor hun 12 1/2 jarig lidmaatschap van het bestuur.
    De receptie liep hierna over in het feest voor de leden wat 's-avonds plaatsvond.
    Het orkest Quincy speelde leuke muziekjes waarop door de volle tent spontaan gereageerd werd middels, dans gezang en polonaise.

• De LSV-er 5e jaargang nummer 1 / Juni - Juli 1995

Tijdens de feestavond werd op gepaste wijze afscheid genomen van een enkele personen. Selectie trainer Harrie Schellekens en de trainer van de lagere elftallen Ben Brusselaars werden van cadeaus en hun echtgenotes van bloemen voorzien. Ad Spikmans werd gefeteerd voor vele jaren trouwe dienst bij de selectie en als leider van het eerste elftal.
    Zijn vader Gerard, werd naar voren gehaald als oudste lid van de vereniging en hierna onthulden Gradje Spikmans en Jas den Ouden gezamenlijk het naambordje 'Jas den Ouden Pad'. waarmee laatsgenoemde geëerd werd voor het vele werk wat hij al sinds de oprichting van LSV voor onze vereniging heeft gedaan. 18 man waren al sinds de oprichting van de vereniging actief in het geel/blauw. Deze 'rotsen in de branding' werde verrast met een mooi horloge, speciaal voor deze gelegenheid vervaardigd.
    De laatste jubilaris die naar voren moest treden was oud voorzitter en mede oprichter Frans Voermans. Voor hem had het bestuur iets speciaals in petto. Naast het horloge wat hij uit handen van de voorzitter ontving kreeg hij ook nog de titel 'ere-voorzitter' toebedeeld.
    Ontroerd door zoveel moois sprak de oud voorzitter de feestvierders hierna nogmaals toe (tijdens de receptie had hij al een eerste woordje tot het bestuur gericht).
    Na dit intermezzo ging het feest nog tot in de kleine uurtjes door.

Verslag: Frans den Ouden

• Foto's dag 3: Huldiging jubilarissen (klik op foto voor meer)

Klik hier voor alle jubilarissen