Vandaag ontvingen wij het droeve bericht dat ons oud lid Tonnie Bolsius na een kort ziekbed is overleden.
In de beginjaren van LSV was Toon een belangrijke en opvallende speler van LSV 1 en later heeft hij nog enkele jaren gespeeld met dezelfde jongens in een lager elftal.We herinneren hem als een ware balkunstenaar die menig tegenstander tot wanhoop dreef met zijn hoogstandjes.
Hij wordt door velen die hem hebben gekend als speler gezien als de beste en meest technische voetballer aller tijden van LSV.
Toen zijn zoon Twan bij RKSV Boxtel ging voetballen,  heeft hij zich daar nog jaren ingezet als vrijwilliger. Zo heeft hij, samen met zijn vrouw Stien, vele jaren de kantine van BOC beheerd.
Wij wensen zijn vrouw Stien en zoon Twan  met  Ancella  en kleinkinderen Britt en Stijn  veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Correspondentieadres: Familie Bolsius, p/a Huygensstraat 36, 5283 JM Boxtel