LSV werkt het liefste met een automatische incasso, zo kan het niet worden vergeten en is de administratieve druk niet zo groot.
Download hier het incasso formulier als u dit nog niet heeft ingeleverd.

Als u zelf wilt overboeken, online wilt betalen via iDeal of als u contant wilt betalen (contant kan alleen bij één van de bestuursleden, daarna ontvangt u een kwitantie).
U dient dan het hele seizoen ineens te betalen.
LET OP, de betaling dient voor de eerste officiële wedstrijd plaats te vinden !

Hieronder kunt betalen met iDeal, vul uw gegevens juist in betalingsbewijs naar worden gestuurd per mail (zorg dat u uw mail gebruikt wat bekend is bij LSV

Bij factuurnummer als u deze niet heeft kunt u een opmerking of uw telefoon nummer plaatsen om uw betaling juist te verwerken mochten er ontbrekende gegevens zijn.

Bewaar uw betalingsbewijs goed!

•  x
Betalen

Heeft u nog niets betaald ?

Dan kan er helaas niet worden gespeeld, mocht u een betalingsregeling aanvragen kan dat alleen in overleg met het bestuur.
Indien het seizoen is afgelopen en u heeft niet uw financiële verplichting voldaan, kunt u niet voetballen het volgende seizoen, ook zal er geen overschrijving worden verleend.